top of page

Advies opslaginstallatie gas

✔ Veiligheidsrisico's beperken

✔ Elektrische keuring

✔ Periodieke keuringen

Indien u niet zeker bent of u voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, kunt u in de regio Antwerpen advies krijgen van GNO uit Schoten over uw opslaginstallatie voor gas. Zo weet u wat u moet doen om uw opslaginstallatie volledig veilig te maken. Onze experten zullen uw opslaginstallatie voor gas komen controleren en u van gepast advies voorzien over de huidige stand van zaken en welke aanpassingen er doorgevoerd moeten worden.

Interesse of vragen over onze diensten?

Wij staan u met plezier te woord!

7a9c8c34-15fc-499a-88dd-1e971ffd7aff.jpg

Gepast advies over uw opslaginstallatie voor gas

Wanneer u bij ons komt aankloppen voor een keuring van uw opslaginstallatie, krijgt u steevast deskundig advies over de eventuele verbeteringen die u kunt doorvoeren. De regelgeving over opslag van gevaarlijke stoffen wordt steeds strenger. Blijven voldoen aan de voorschriften wordt dan ook steeds moeilijker. Met ons deskundig advies kunt u uw opslaginstallatie voor gas volledig in orde maken en zelfs al anticiperen op toekomstige regelgevingen. Een controle van uw opslaginstallatie voor gas is overigens niet alleen goed om te weten of u de veiligheidsvoorschriften volgt, maar kan ook uw bedrijf helpen. Door de juiste voorschriften te volgen, kan uw opslag verbeteren en wordt u ook betrouwbaarder voor de buitenwereld.

Laat u adviseren

Er is tegenwoordig een overvloed aan richtlijnen en wetgevingen over het opslaan van gevaarlijke stoffen. Bij ons kunt u terecht voor oordeelkundig advies om uw opslaginstallatie voor gas volledig volgens de richtlijnen te organiseren. Boek onze expert voor een afspraak via het nummer +32 3 605 95 83 of stuur een e-mail naar info@gno-experts.be.

c892d03f-1d8d-4809-9fb0-5be10d559bb1.JPG
ABOUT
bottom of page