top of page

Keuring van een opslaginstallatie

✔ Veiligheidsrisico's beperken

✔ Elektrische keuring

✔ Periodieke keuringen

Na een keuring van uw opslaginstallatie van GNO kunt u de veiligheid waarborgen van uw werklocatie in Schoten, en bij uitbreiding in heel Antwerpen. Een keuring staat u toe om verbeteringen door te voeren aan uw opslaginstallatie doordat u precies weet waar de pijnpunten zijn. Onze experts geven u een gedetailleerd rapport door na de keuring.

Interesse of vragen over onze diensten?

Wij staan u met plezier te woord!

7a9c8c34-15fc-499a-88dd-1e971ffd7aff.jpg

Laat uw opslagplaats keuren

Zonder keuring kan het zijn dat de veiligheid van uw opslaginstallatie niet voldoet aan de voorschriften en kan een deurwaarder uw locatie afsluiten. Om dat te voorkomen, kunt u op onze experten rekenen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Stuur een e-mail naar info@gno-experts.be of bel ons op het nummer +32 3 605 95 83.

Een keuring is cruciaal voor elke opslaginstallatie

Zonder een degelijke keuring weet u niet of uw opslaginstallatie wel voldoet aan de veiligheidsvoorschriften. Wanneer u onze experten een controle laat uitvoeren, kunt u de veiligheid van uw werknemers waarborgen. Zeker wanneer uw opslaginstallatie gevestigd is in een gemeente waar ook veel mensen wonen, is het belangrijk om een keuring door te voeren. U wilt immers niet verantwoordelijk zijn voor het vernielen van woningen van anderen. Daarom voorzien wij voor u een elektrische keuring volgens ATEX. Zo zorgen wij ervoor dat u een advies op maat van uw opslaginstallatie krijgt en weet u waar u aan toe bent.

IMG_4759.jpg
ABOUT
bottom of page