top of page

Elektrische keuring ATEX

✔ Veiligheidsrisico's beperken

✔ Elektrische keuring

✔ Periodieke keuringen

Met een elektrische keuring volgens ATEX verzekert u de overheid dat uw bedrijf voldoet aan de Europese veiligheidsvoorschriften. GNO uit Schoten kent alle richtlijnen van ATEX die de normen bepalen waaraan apparatuur en producten moeten voldoen bij het werken met gevaarlijke stoffen. Een elektrische keuring volgens ATEX garandeert een veilige en gezonde werkomgeving voor uw werknemers.

Interesse of vragen over onze diensten?

Wij staan u met plezier te woord!

DSC_0141.JPG

Een elektrische keuring volgens ATEX voorkomt gevaar

Wanneer wij een elektrische keuring volgens ATEX uitgevoerd hebben, krijgt u een ATEX-certificering. Daarmee toont u aan dat u gecontroleerd bent en uw opslaginstallatie voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. Zo’n certificaat is nodig om veilig gevaarlijke stoffen op te slaan. Welke maatregelen u moet treffen om een veilige omgeving te garanderen, komt u te weten na een grondige keuring. Als keuringsbedrijf staan wij bekend om alle normen te kennen en weten we ook hoe die nageleefd moeten worden. Na een elektrische keuring van ons, weet u exact wat u moet aanpassen om te voldoen aan de richtlijnen van ATEX.

Voldoe aan de ATEX-richtlijnen

Zonder een certificaat van ATEX mag u niet functioneren. Daarom is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een elektrische keuring volgens de richtlijnen van ATEX laat uitvoeren. Maak een afspraak met een van onze experten en wij geven u de sleutels tot een ATEX-certificaat. Neem contact met ons op via het telefoonnummer +32 3 605 95 83 of op het e-mailadres info@gno-experts.be.

IMG_4759.jpg
ABOUT
bottom of page