top of page

Periodieke keuring opslag gevaarlijke stof

✔ Veiligheidsrisico's beperken

✔ Elektrische keuring

✔ Periodieke keuringen

Middels een periodieke keuring van de opslag van een gevaarlijke stof van GNO uit Schoten verzekert u zich ervan dat u voortdurend aan de richtlijnen voldoet. De veiligheidsvoorschriften worden steeds strenger, dus is het zeker aangeraden om een periodieke keuring van uw opslag van een gevaarlijke stof door te voeren.

Interesse of vragen over onze diensten?

Wij staan u met plezier te woord!

DSC_0172.JPG

Kies voor een periodieke keuring van uw opslag van een gevaarlijke stof

Door de opslag van een gevaarlijke stof te voorzien van een periodieke keuring bij ons, kunt u op elk moment aantonen dat uw installatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften. Het zorgt voor een constante controle van uw opslaginstallatie, waardoor u steeds op de hoogte bent van de staat van uw opslagplaats. Ons keuringsbedrijf is gespecialiseerd in gasopslag en zal u dan ook van de beste keuring voorzien. Wanneer u een beroep doet op onze periodieke keuring van uw opslag van een gevaarlijke stof krijgt u telkens een gedetailleerd rapportage over de veiligheid van uw opslag. Dat periodiek onderzoek toont aan waar u volledig strookt met de richtlijnen en waar er eventueel verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.

Laat uw opslag vaak genoeg keuren

Bij het inschakelen van onze expert voor een controle van de opslag van gevaarlijke stoffen kunt u opteren voor een terugkerende keuring. Met een periodieke keuring volgt uw opslaginstallatie altijd de nieuwste richtlijnen over de opslag van een gevaarlijke stof. Huur ons in voor een degelijke keuring. Maak een afspraak via het telefoonnummer +32 3 605 95 83 of op het e-mailadres info@gno-experts.be.

IMG_4759.jpg
ABOUT
bottom of page