top of page

Periodiek onderzoek opslagtank

✔ Veiligheidsrisico's beperken

✔ Elektrische keuring

✔ Periodieke keuringen

Een periodiek onderzoek van uw opslagtank door GNO uit Schoten verzekert uw bedrijf van een langdurende veiligheid. Wij komen periodiek langs voor een onderzoek van uw opslagtank en een tankkeuring voor uw gevaarlijke stoffen. Zo bent u zeker dat alles zo veilig mogelijk gebeurt en de kans op ongevallen minimaal is.

Interesse of vragen over onze diensten?

Wij staan u met plezier te woord!

7a9c8c34-15fc-499a-88dd-1e971ffd7aff.jpg

Van een periodiek onderzoek van uw opslagtank profiteert iedereen

Een periodiek onderzoek van uw opslagtank houdt bij ons in dat wij periodiek langskomen om te controleren of de veiligheid van uw opslaginstallatie nog steeds voldoet aan de veiligheidsvoorschriften. Het kan zijn dat er tijdens een tankkeuring wordt gemerkt dat een onderdeel aan vervanging toe is om de veiligheid van de gevaarlijke stoffen te garanderen. Tijdens een volgende tankkeuring controleren onze experten of de verbetering is doorgevoerd en de gevaarlijke stoffen veilig opgeslagen zijn. Met een periodieke keuring weet u telkens wanneer iets toe is aan vervanging en blijft de veiligheid telkens weer behouden. Bij periodieke onderzoeken kunt u kiezen of we meteen de hele opslagtank controleren of maar een klein deel. Zo kunt u iedere tankkeuring een ander aspect van de opslag van gevaarlijke stoffen laten keuren.

Laat ons uw opslagtank onderzoeken

Met een periodiek onderzoek kunnen alle aspecten van de opslaginstallatie gecontroleerd worden en onderzoeken we de veiligheid van de opslagtank. Om uw werknemers een maximaal veiligheidsgevoel te geven tijdens het werken met gevaarlijke stoffen is een tankkeuring aangewezen. Ontdek onze diensten en boek een afspraak om een van onze experten te laten langskomen. U kunt ons bereiken op het e-mailadres info@gno-experts.be of via het telefoonnummer +32 3 605 95 83.

f97dbf71-a2c6-4609-927c-a306fb573403.jpg
ABOUT
bottom of page