top of page

Keuringsbedrijf gasopslag

✔ Veiligheidsrisico's beperken

✔ Elektrische keuring

✔ Periodieke keuringen

Als keuringsbedrijf voor gasopslag is GNO uit Schoten verantwoordelijk voor de controles omtrent de veiligheid van alle soorten opslag van gevaarlijke stoffen. U kunt ons boeken om te controleren of uw installatie wel voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften die de wet voorschrijft. U ontvangt van ons een rapportage waarin alle details gespecifieerd worden en u duidelijk ziet wat de staat van uw opslaginstallatie is.

Interesse of vragen over onze diensten?

Wij staan u met plezier te woord!

7a9c8c34-15fc-499a-88dd-1e971ffd7aff.jpg

Maak gebruik van ons keuringsbedrijf voor gasopslag

In het rapport dat u van ons keuringsbedrijf ontvangt staat ook een advies over uw opslaginstallatie vermeld waarop u ziet wat wij aanraden om uw gasopslag te verbeteren. Onze missie is om uw bedrijf zo milieuvriendelijk en veilig mogelijk te maken. Hoe minder veiligheidsrisico’s er zijn, hoe beter de werkplek wordt voor uw werknemers. Als keuringsbedrijf helpen we u graag bij het verbeteringsproces van uw gasopslag. U kunt bij ons terecht voor onder andere periodieke onderzoeken zodat uw opslagtank systematisch gecontroleerd wordt en steeds voldoet aan de nieuwste veiligheidsvoorschriften. Wij zijn echte experten op het vlak van opslag voor gevaarlijke stoffen en weten welke wetten er nageleefd moeten worden en hoe u dat het beste doet.

Laat ons uw gasopslag keuren

Wanneer u een controle aan uw gasopslag laat uitvoeren door ons keuringsbedrijf, bent u er zeker van dat alle veiligheidsvoorschriften nageleefd worden. Zo kunt u uw werknemers een zo veilig mogelijke werkomgeving aanbieden. Maak een afspraak om een controle te boeken. U kunt ons bereiken op het e-mailadres info@gno-experts.be of via het telefoonnummer +32 3 605 95 83.

IMG_4759.jpg
ABOUT
bottom of page